Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.

SID popovo nagradeniНа 9 февруари 2016 година, когато отбелязахме Международния ден за безопасен интернет, по време на откриването на конференцията „Какво „да“ и какво „не“… за няколко лайка повече“, трите най-заслужили отряда киберскаути бяха наградени.

Всички киберскаути, които бяха обучени през 2015 година, участваха в конкурс за организиране и провеждане на най-оригинално и интересно събитие сред техните връстници, което да повишава информираността на младите интернет потребители за опасностите в интернет и начините за тяхното предотвратяване. Оценката на дейностите бе направена от три-членно жури.Отличените отряди са от Попово, Смолян и Видин.
SID smolyan skauti

Наградите на първенците от Попово връчи Заместник-министъра на вътрешните работи г-н Цвятко Георгиев, като самите награди бяха осигурени от Теленор България. Поставените на второ място киберскаути от Смолян награди г-н Явор Колев, началник на отдел „Киберпрестъпления“ към ГДБОП, а отряда от Видин, финиширал трети, награди г-жа Весела Калъчева, изпълнителен директор на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ), с награди, предоставени от членове на асоциацията.

Освен че получиха награди, младите киберскаути подариха страхотни подаръци на Центъра за безопасен интернет! От нашите приятели от град Попово получихме невероятна картина, нарисувана от 12 годишната Радостина Тодорова от ОУ "Любен Каравелов". Смолянският отряд пък подари книга за историята на своето училище "Св.св.Кирил и Методий", което е основано преди цели 160 години! Искрено Ви благодарим!

SID vidin nagradeni skauti