Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.

За втора поредна година дейността на Теленор в областта на защитата на децата в интернет в сътрудничество с Центъра за безопасен интернет получи отличие на Наградите за отговорен бизнес 2018 на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ).

Наградите са традиционна инициатива на БФБЛ, която отличава добрите практики и съществения принос на частния сектор към опазването на природата, развитието на човешкия капитал, образованието и цялото общество.

Тази година най-многобройни бяха кандидатурите за титлата „Инвеститор в обществото” – 29, и „Инвеститор в знанието”– 28, като в образователната категория се наблюдава ръст на номинациите с 40% в сравнение с предходната година.Теленор получи трета награда в категорията „Инвеститор в знанието“ за усилията на телекома и Центъра за безопасен интернет да осигурят позитивна и безопасна онлайн среда за децата и младите хора. Проектът включва широк спектър от инициативи, сред които е обучителната програма „Киберскаут“, класирана на 9-о място в Европа от Европейската мрежа за превенция на престъпността.