Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.

PernikНа 20 юни Младежкият панел към Центъра за безопасен интернет гостува в Перник като втора среща по обмена на опит с младите хора Младежки клуб "Да бъдем приятели" към Фондация П.У.Л.С., Перник.

На 30 май младежите от клуба гостуваха на Центъра за безопасен интернет в София, а на 20 юни членове на Младежкия панел на свой ред гостуваха в Перник.

Дейността се проведе в рамките на годишния план на КСМП/ Перник на младите и Община Перник.

Младите хора от двата младежки екипа се запознаха едни други с това, което правят, за да разпространяват знание сред връстниците си и работиха заедно по свои идеи за бъдеща съвместна работа.

При гостуването на Младежкия панел за безопасен интернет в Перник на младите хора от Младежкия клуб разказаха на свой ред за своите дейности и каузите, на които са посветени, като намаляване на насилието към и сред деца, разпространяване на знание за правата на децата и други.

Двата младежки екипа вече планираха заедно и конкретна обща инициатива за Деня на младежта, който ще се проведе на 12 август в Перник, която да запознае по интересен и забавен начин младите участници в събитието с проблемите, свързани с тормоза в и извън интернет и как би могло да се реагира в такива случаи, както и към кого младежите могат да се обърнат за помощ и съвет.