Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.

Консултантите на Центъра за безопасен интернет са психолози с отлични познания и в областта на онлайн рисковете и опасностите за деца и непълнолетни в онлайн пространството. Към тях може да се обърне всяко дете, млад човек, родител, учител, социален работник или друг професионалист с въпрос, който е свързан със сигурността на децата и младите хора в интернет и, ако желае, при пълно запазване на анонимността.


Как да се свържа с консултант:

1. На кратък номер 124 123 за всички оператори и с еднократно заплащане от 14 или 15 стотинки без значение колко продължителен е разговорът. Консултантите са на линия всеки работен ден от 10 до 16 часа.


2. През чат-модула долу вдясно на този сайт – всеки работен ден от 10 до 16 часа. Когато няма консултант на линия, може да се остави съобщение и да се получи отговор на посочен от потребителя имейл адрес.


3. Запитване на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Краткият номер 124 123 беше специално пуснат в действие от трите мобилни оператора, които са членове на Обществения съвет за безопасен интернет към Центъра за безопасен интернет:

Виваком

Теленор България 

Мтел