Условия за ползване

Авторски права

Съдържанието на този сайт, включително текстове, изображения, лога и др., са собственост на Фондация „Приложни изследвания и комуникации” (ФПИК – www.arcfund.net), освен ако изрично не е указано друго. Съдържанието на този сайт може да бъде използвано за лично ползване или обучителни цели без предварително разрешение на държателя на авторските права. Използването на съдържание от сайта с търговска цел може да става само с предварително писмено разрешение на ФПИК.

Връзки към други сайтове

Сайтът може да съдържа връзки към други сайтове за удобство на потребителя. ФПИК не може да носи отговорност за съдържанието на такива сайтове нито да отговаря на оплаквания във връзка с други сайтове. Съдържанието на сайтове, към които са предоставени връзки от нашия сайт, може да е обект на авторско право и разрешение за неговото ползване трябва да бъде получено от държателя на авторските права.

Точност на информацията

ФПИК ще полага усилия цялото съдържание на този сайт да бъде актуално и точно, но не може да бъде държана отговорна за евентуални последици, произтекли от неактуална или неточна информация, съдържаща се на някоя от страниците на сайта. Молим Ви да имате предвид, че този сайт съдържа линкове към други сайтове, съдържанието на които не е под контрола на ФПИК и тя не може да бъде държана отговорна за грешки, неактуална или невярна информация на тези сайтове.